Att bli av vägglöss

Hur bli av med vägglöss är en fråga ofta ställs av många människor. Om du har fått ett angrepp säng bugg i ditt hus, är det mycket viktigt att bli av med den. Undrar vilka är vägglöss? Bed buggar är små buggar som är nattdjur och foder av humanblod och brukar bo i din madrass. De kan också angripa andra platser som sprickor, hål, möbler etc. i ditt hus bortsett från sömmar och linne på din madrass. Killing vägglöss i tiden är viktig, eftersom var och en kan lägga fyra eller fem ägg om dagen, därmed ökar i antal. Så om du är trött på dessa små varelser, här är några sätt att bli av med vägglöss naturligt sätt.
Sätt att bli av Bed Bugs
De-plotter och ren, Tja, innan man väljer någon påföljd för att bli av vägglöss, måste du följa detta steg. För det första de-röran ditt hus. Bli av med onödiga, gamla, smutsiga saker. Starta sedan grundligt rengöra varje hörn samt objekt i ditt hus. Som ni rena, tvätta plats med ett bra rengöringsmedel. Samtidigt tvätta allt som är tvättbara i huset och det som inte är tvättbara, måste placeras i solen. Vakuum området och alla möbler grundligt.
Tvättsprit, använder tvättsprit kan, upp till viss mån eliminera vägglöss i huset. Du kan spruta detta på din madrass samt möbler och andra möjliga platser på angrepp. Vägglöss får avlivas efter kommer i kontakt kommer tvättsprit.
Doftande torktumlare Sheets, använder parfymerade torktumlare plåt kan hjälpa till att hålla undan vägglöss. Använd dessa för att täcka dina madrasser och soffor som doften är noga med att hålla vägglöss i schack. Likaså ställer lavendel påsar i alla möjliga områden som vara till hjälp för avvärjandet säng buggar.
Värmebehandling, Om du undrar hur du bli av med vägglöss, då det vanligaste svaret är genom värmebehandling. Hem rättsmedel för att bli av med vägglöss med värme är vad många människor väljer. Att bli av med vägglöss från kläder, sängkläder Inredningen är enkelt att tvätta de i hett vatten och rengöringsmedel. Du kan bli av med säng bugg angrepp i poster som inte kan tvättas med torktumlare. Placera dessa i torktumlaren och kör torktumlare för mer än 20 minuter att döda vägglöss.
Värme från Sun Rays, De poster som inte kan tvättas eller köras i torktumlaren, kan placeras i solen för värmebehandling. Ta tag i sakerna och packa in varje av dem i tunna skivor. Placering av dessa under lägsta temperatur på 120 ° C i 3 - 4 dagar kommer att hjälpa döda vägglöss. Det rekommenderas även att du lägger tvättas och rengöras poster i solen.
Skadedjursbekämpning, Ringa proffs för att bli av med vägglöss loppor och är en bra idé. De kan använda effektiv rengöring med ånga för att döda säng buggar. Se till att behandling med ånga inte används för madrasser. För att bli av vägglöss använder skadedjursbekämpning företaget också olika kemiska sprayer som kan ta bort angrepp säng bugg. Se till att du hyra ett välrenommerade företag som garanterar resultat.
Med de ovannämnda sätten att bli av med vägglöss kan du enkelt hålla ditt hus klara av något vägglöss. Att hålla ditt hus rent och efter en bra städning rutin regelbundet kommer att behandla sådana varelser i schack. Leta efter säng bugg skyltar att veta om de områden i ditt hus som kan vara angripna av dessa varelser. Arbeta i tid kommer att hjälpa dig i snabba säng bugg borttagning. Har en säng buggfri hem!