Plattsättning av golv

Vackra mönster av keramiska golvplattor förskönar insidan av ett hus. Golvplatta Installationen behöver enorma EXPERT för att få en perfekt designade utseende. Keramiska plattor golv har föredragits av människor långt tillbaka och människor som fortfarande vill anta den traditionella utseende beror det unika i sig. Professionella murare erbjuder olika idéer om golv som antingen samtida eller traditionell. Det är alltid föreslagit att veta tekniken med golvplatta installation på betong, så att du kan bedöma kvaliteten på plattor inristad i ditt golv.
Golv Kakel Installation Tips
Följande anvisningar för golvplattor skall hjälpa dig att veta kvaliteten på golvet montage och du skulle kunna ge en form till din förutfattade uppfattning om minutiöst designa din hus. , Åtgärd området golvet. Få ramen från en arkitekt och sedan bestämma antalet plattor som krävs för ändamålet. ; Köpa bra kvalitet GOlVREDSkAP kakel anläggning för plattsättning projektet från kända järnhandeln. Bestäm budget och sedan köpa detta. ; Om du är kakel på betonggolv, se det är fritt från sprickor. Golvet Plattsättning golvvärmemattan måste rengöras före plattsättning. ; Undergolvet måste vara stark och tålig så att den kan hålla plattor för år. Kvaliteten på cement måste vara den bästa så att det är långvarig. ; Få tydlig layout och design från arkitekt innan de börjar byggprocessen. ; Golvplattor Installationsinstruktioner
Följande steg skall låta dig veta hur man installerar golv. Du kan köpa golvet kakelmönster installation av erfarna arkitekter eller planera designen själv. De mest eftertraktade golvplattor mönster är kvadrater, rektanglar och diamantformade mönster. När du har bestämt mönstret, du kan gå vidare med processen. , Förbered basen av golvet genom att rengöra den helt. Förbereda golvet är det svåraste eftersom det innehåller enorma arbete. Du måste ta bort den gamla plattor om du är remodeling golvet. , Nu lägger golv utan lim. Bara torra köra plattor. Porslin klinkers är ett bra alternativ för kök eller badrum golv. , Golv plattor görs vanligen från mitten av golvet att bibehålla enhetlighet. Kakel distanser används för exakt placering golvplattor. , Nu sätter limmet med en tandspackel. Låt limmet sitta ett tag och sedan göra skiktning samtidigt. ; Se till att du placerar kakel distanser i mellan plattorna samtidigt som limmet, annars plattor kommer klamra sig fast vid varandra. ; När installationen är över måste du lämna det som det är det. Detta innebär solid vidhäftning av plattor över golvet. , Du måste ta bort distanserna och blanda injekteringsbruket enligt instruktionerna som anges på produkten. , Vill tillämpa ett injekteringsbruk mellan golvet plattor, du behöver en gummispackeln. Detta är oftast som i en vinkel på 45 grader. Överskott injekteringsbruk torkas bort med hjälp av våt svamp. Låt vara att det är en halvtimme och sedan rengöra plattorna. ; Plattorna kräva en period på minst en vecka att få helt botad och då är det borstas med kisel sealer. ; Golvplattor installationskostnad
För ett 10x10 fot rum, är den kostnad som uppstår för keramiska plattor mellan $ 100 - $ 2,000, medan terrakottaplattor kostar $ 100 - $ 250. Porslin brickor med samma mätning prissätts mellan US $ 200 - $ 400. Plattor av granit, marmor eller skiffer börja från US $ 200. Priset för skräddarsydda konst plattor är vanligtvis mer och kan gå upp till USD 2.500, för en 10x10 fot rum. Priset på sten, glas, metaller eller asbest golv sträcker sig från US $ 300 - $ 2,500. You kan anskaffa typer beroende på din budget.
Plattsättning av golv är det svårt att utföra hemma om du inte har önskat erfarenhet på det området. Men du kan alltid komma upp med olika design golvplatta idéer och besluta om den bästa inredning för ditt hus.